Kuca-promet - Jagodina - stovarište gradevinskig materijala rezana grada, izolacije, opekarije...
krovne pokrivke, šidel dimnjaci, betonska galanterija... betonski i siporex blok, kamen i mermer, cement, novimal ...
Kuća-promet, stovarište gradevinskog materijalaKatalog artikla - Kuća-prometStanoviInformacijeGalerija - Kuća-prometKuća-promet 035/244-570
krovne pokrivke, šidel dimnjaci, betonska galanterija...rezana grada, izolacije, opekarije...betonski i siporex blok, kamen i mermer, cement, novimal ...
Kuca-promet - Jagodina - stovarište gradevinskig materijala


Arhitektura i projektovanje
> Stiropor i drugi fasadni materijali > Stiropor i materijal za fasadu

Stiropor materijali za toplotnu i zvučnu izolaciju su proizvodi od polistirena otvorenih ćelija (ekspandirani EPS), koji su odlični i trajni izolatori. Lako se obrđjuju.
Proizvode se u više tipova, ima tipa zavisi od otpornosti materijala na sabijanje. Koriste se u opsegu od -65°C do +85°C, mada za trajno izlaganje temperaturama većih od +70°C nije preporučljiva.
Dugotrajno izlaganje vlazi smanjuje izolacionu moć, zato ugradnja pod ovakvim uslovima nije preporučljiva. Polako gore (Euroklasse „E“), ne kapaju i posle prestanka direktnog plamena se sami ugase. Materijal nije štetan na zdravlje i okolinu, bakterije i gljive ga ne napadaju, međutim štetočine i insekti ga mogu oštetiti, zato je na mestu ugradnje potrebna mehanička zaštita. Stiropor ploče se proizvode u dimenzijama od 50 x 100 cm, tj. 0,5m2.


SmileSoft.Net © 2008

o nama
  |   katalog  |   stanovi  |   Informacije  |   galerija   |  kontakt